Fabiano

Hiya wonderful Spine people!

I think I encountered an unexpected behaviour in the latest Ps to Spine script 7.31.
I was exporting from a Ps with the following issue:

expected-the-script-complain.png


There's 2 times a [merge] layer called l_arm. One of them was supposed to be an r_arm but the artist missed it.
The Ps to Spine script exports everything without complaining, with the result of having one PNG called l_arm which is a right arm, and not r_arm at all.

Maybe the script fails to spot them because they're [merge] layers?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
2D Freelance Animator
User avatar
Fabiano
  • Posts: 45

Misaki

Sorry for the delay in response! I checked the issue on my end, and it seems that if the layer is under a layer group with a [slot] tag, no error is displayed even if there is a layer with the same name in the same skin. I have created an issue ticket for this on GitHub:
https://github.com/EsotericSoftware/spine-editor/issues/717

For your information, this issue seems to occur even if the [merge] tag was not used. Anyway, thanks to you attaching the screenshot I was able to reproduce the issue right away. We appreciate your detailed report!
User avatar
Misaki

Misaki
  • Posts: 1164

Fabiano

Thanks to you Misaki :)
2D Freelance Animator
User avatar
Fabiano
  • Posts: 45

Misaki

Thank you for your patience, but the issue ticket regarding this issue has been closed. For more information, please see Nate's response on GitHub:
https://github.com/EsotericSoftware/spine-editor/issues/717
User avatar
Misaki

Misaki
  • Posts: 1164


Return to Bugs